OF-Connect Pre Launch - SEO-Webbooster - Online Marketing en Communicatie

OF-Connect Pre Launch - SEO-Webbooster - Online Marketing. 9 september 2016 was de grote Pre-Launch van het nieuwe revolutionaire online marketing en communicatieprogramma OF-Connect. Internationaal erkend SEO specialist Jeroen Smid is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van één van de modules van OF-Connect, de OF-Webbooster.

OF-Connect Pre Launch - SEO-Webbooster - Online Marketing en SEM specialist Jeroen Smid.

In het eerste deel van de OF-Connect Pre Launch, nam Online Marketing en SEM specialist Jeroen Smid, de aanwezigen mee op ontdekkingsreis in Google. Hoe werkt Google en wat is SEO eigenlijk. Maar des te belangrijker hoe kan je SEO effectief gebruiken middels de OF-Connect SEO-Webbooster tool binnen 24 uur op pagina 1 van Google te komen.

SEO volgens wikipedia u meer weten over Jeroen Smid en zijn rol bij OF-Connect? Bekijk dan dit filmpje - OF-Messenger - Online marketing en communicatie programma.

Na de pauze was het tijd om dieper in te gaan op de 4 basis modules van OF-Connect, te beginnen met de OF-Messenger. De OF-Messenger stelt gebruikers in staat directe communicatie tot stand te brengen met de ontvanger en ontvangers met een 100% zichtbaarheidsgarantie. Dit bestanden mogen een onbeperkte omvang hebben, zonder dat dit de snelheid van de computer van de ontvanger aantast. Kortom 100% zichtbaarheid met relevatie informatie voor de ontvanger als marketing en communicatie tool.

Wilt u meer weten over de OF-Messenger module van OF-Connect? Bekijk dan deze korte uitleg via - OF-Shopper - Online marketing en communicatie programma.

De OF-Shopper module van OF-Connect biedt u de garantie dat hij altijd het goedkoopste variant van het product vindt, waar u op dat moment naar op zoek bent op internet. De ontvanger wordt nadien niet bestookt met advertenties van aanbieders in zijn timelines op social media. Kortom de ontvanger krijgt de informatie alleen, wanneer hij er zelf om vraagt. Ook regionale aanbieders krijgen de kans om in een apart kanaal zichtbaar te worden voor de aanvrager van het product en kan dus lokaal, op internet, zijn product zichtbaar maken en verkopen middels doelgerichte en relevante marketing acties en campagnes.

Wilt u meer weten over de OF-Shopper module van OF-Connect? Bekijk dan deze korte uitleg via - OF-Affiliate - Online marketing en communicatie programma.

Middels de OF-Affiliate module van OF-Connect kan de gebruiker eenvoudig succesvol worden in het online aanbieden van zijn producten én diensten. Daarnaast genereert de module meer leads met dit onderdeel van OF-Connect.

Wilt u meer weten over de OF-Affiliate module van OF-Connect? Bekijk dan deze korte uitleg via u regelmatig updates ontvangen over de ontwikkelingen en mogelijkheden van OF-Connect? Download dan de gratis ontvangst module van het speciale kanaal hiervoor van OF-Connect via de OF-Messenger tool. Na de korte installatie kunt u tevens kosteloos gebruik maken van de OF-Shopper tool van OF-Connect en bent u verzekerd van de goedkoopste online aankoop op internet. Kijk hier voor de installatie mogelijkheid voor diverse webbrowsers u na het zien van dit filmpje direct met ons in contact komen voor meer informatie en advies? Neem dan contact contact met ons op via Onze afdeling advies staat u graag te woord.

Comments